Alla våra syrade produkter innehåller mjölksyrabakterier, en så kallad kultur. Beroende på vilken produkt det gäller så väljer vi olika typer av mjölksyrakulturer för att få just en specifik konsistens eller smak. Fjällfil har ju en unik konsistens med sin känsla av lite ”pirr” på tungan och valet av kultur är alltså en del i det unika receptet. Av den anledningen lämnar vi inte ut exakt vilka mjölksyrabakterier som ingår. Men vi hoppas att du uppskattar vår härliga Fjällfil ändå.
Vad roligt att du är nyfiken på Fjällfil.
Alla våra syrade produkter innehåller mjölksyrabakterier, en så kallad kultur. Beroende på vilken produkt det gäller så väljer vi olika typer av mjölksyrakulturer för att få just en specifik konsistens eller smak. Fjällfil har ju en unik konsistens med sin känsla av lite ”pirr” på tungan och valet av kultur är alltså en del i det unika receptet. Av den anledningen lämnar vi inte ut exakt vilka mjölksyrabakterier som ingår. Men vi hoppas att du uppskattar vår härliga Fjällfil ändå.
Vänliga hälsningar