Till senaste kommentaren

Vilken mjölksyra använder ni i Fjällfil?

Hej! Vilka mjölksyrastammar/sorter ingår i fjällfil?

Kommentarer

  • Hej GunBritt!

    Vad roligt att du är nyfiken på Fjällfil.

    Alla våra syrade produkter innehåller mjölksyrabakterier, en så kallad kultur. Beroende på vilken produkt det gäller så väljer vi olika typer av mjölksyrakulturer för att få just en specifik konsistens eller smak. Fjällfil har ju en unik konsistens med sin känsla av lite ”pirr” på tungan och valet av kultur är alltså en del i det unika receptet. Av den anledningen lämnar vi inte ut exakt vilka mjölksyrabakterier som ingår. Men vi hoppas att du uppskattar vår härliga Fjällfil ändå.

    Vänliga hälsningar
    Pia Kommunikatör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.