Varför kallas produkterna för Verum Hälsofil och Hälsoyoghurt när de innehåller socker?
Verum Hälsofil har funnits sedan 1989 och fick namnet Hälsofil tack vare de unika mjölksyrabakterierna som finns i produkten. De unika bakterierna forskades fram av professor Stig Holm och doktor Eva Grahn Håkansson på Umeå Universitet under 80- och 90-talet. Många tycker att osötade bär i t ex en syrlig fil smakar surt och därför har vi valt att söta Verums smaksatta produkter med naturligt socker, inte konstgjorda sötningsmedel. Vi arbetar kontinuerligt med smak och strävar efter att tillsätta så lite socker som möjligt. Vi har också flera naturella fil- och yoghurtalternativ som inte innehåller något socker.
Läs gärna mer om de goda mjölksyrabakterierna här: Magens bästa vän
Läs gärna mer om de goda mjölksyrabakterierna här: Magens bästa vän
Följ inlägget
0
följare
Vänliga hälsningar