Chokladmjölken

Undrar om litersförpackning av chokladmjölken kommer den komma med skruvkork?

just när man helst ska skaka den innan man håller upp den, för då kan man ju skaka den medan korken sitter på, u när man klipper upp förpackning, köns det lite svårare att skaka den utan att spilla!
Ann-Kristin Lydig

Kommentarer

 • Hej Ann-Kristin!

  Tack för din fråga och vi förstår att den är svåra att skaka utan skruvkork. Vi har tyvärr inte den typen av maskin på anläggningen där chokladmjölken produceras. Framför gärna din önskan om skruvkork på chokladmjölken till vår marknadsavdelning.

  Ha en fin dag!
  Vänligen
  Pia Kommunikatör
 • Tack för svaret! Ja framföra det gärna till marknadsavdelningen, den mindre förpackningen sov chokladmjölken den har ju skruvkork, går inte den maskinen att ställa om till en större förpackning? Hoppas att de kan ta detta på alvar. Att försöka ställa om till en förpackning med skruvkork!
  Ann-Kristin Lydig
 • Trodde ni framförde de synpunkter som kommer fram här.
  Ingrid Englund
 • Hej Ingrid!

  Vi har framfört er önskan, men vi har inga planer på att förändra chokladmjölks förpackningen i dagsläget. Då det behövs en ny maskin och den kostnaden blir för dyr.

  Det som kan vara värt att känna till är att Norrmejerier väljer vilka produkter och förpackningar som ska tillverkas genom att göra avvägningar utifrån nuvarande eller förväntad efterfrågan, prisbilden på produkten och eventuella investeringar som krävs i våra produktionsanläggningar. Efter att ha vägt samman alla faktorer ovan tar vi därefter beslut om vi vågar oss på en lansering av en ny förpackning eller produkt.

  Vårt uppdrag är att förädla och finna avsättning för våra ägares, dvs de norrländska böndernas, mjölk så att vi kan säkerställa ett konkurrenskraftigt avräkningspris till dem både på kort och lång sikt.

  Med vänliga hälsningar från oss på Norrmejerier
  Elisabeth Kommunikatör
 • Hej Ingrid!

  Jag har nu fått ny information. Att vi inte investerar mer i Luleå på grund av nedläggningen, men när flytten till Umeå görs, slutet av 2024 eller början av 2025 byter vi troligtvis förpackning.

  Med vänliga hälsningar från oss på Norrmejerier

  Elisabeth Kommunikatör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.