Ekologisk vispgrädde

Hej! Jag läste en kommentar på sociala medier att ni slutat med ekologisk vispgrädde pga för liten efterfrågan, stämmer det? Hoppas att ni tänker om isf, jag tycker att den smakar så mycket bättre. Jag köper alltid den om den finns, men faktum är att den ofta är slut, så efterfrågan kanske inte är så låg som ni tror?

Kommentarer

 • Hej Nina!

  Tack för att du hör av dig!

  Det stämmer att Ekologiska vispgrädde 2,5 dl har utgått från vårt sortiment, på grund av för liten försäljning och efterfrågan. Kul att du gillar den så pass mycket, jag ska framföra det till berörda personer.

  Ha en fin dag!
  Med vänlig hälsning
  Elisabeth Kommunikatör
 • Men ni har fortsatt Ekologisk grädde på 0,5l och 1l?
  Jag kan förstå att det är liten efterfrågan på 0,25l förpackinigar, då det är dubbla priset per liter..
  Jag har efterfrågat 1l på Stora Coop men de vägrar att köpa in dessa med hänvisning till liten efterfrågan..
  Coop i Hörnett har 1l, så då får jag åka dit...
  Jag tror det råder helt vanlig inkompetens hos Coop inköparna..


  Polisen
 • Hej!

  Vi har endast kvar ekologisk grädde på 1L. Det är såklart olyckligt att efterfrågan är så låg för alla som verkligen önskar köpa endast ekologiska produkter.

  Vad bra att du har försökt att få handlarna att ta hem den större förpackningen men precis som du skriver så kan de vara rädda för att efterfrågan ska vara för liten. Vi kan inte annat än att önska dig lycka till i din jakt på den ekologiska grädden.

  Ha en fortsatt fin sommar!

  Med vänlig hälsning
  Anders Kommunikatör
 • Det klart efterfrågan på era ekologiska produkter ör liten när de ständigt saknas i butikerna. I min Coop-butik stod det ofta ”slut hos leverantören” Hur kan då efterfrågan vara låg? Nu upprepas detta med smör och mjölk. Har Norrmejerier en agenda att fasa ut ekologiska produkter?   Jonas Gustavsson
 • Hej Jonas!

  Att efterfrågan på ekologiska produkter har minskat är ingenting som är unikt för Norrmejerier utan gäller för hela livsmedelsbranschen. Läs gärna mer på följande länk för mer information: Försäljningen av ekologisk mat minskar - Äkta vara Sverige (aktavara.org)

  Med vänlig hälsning
  Anders Kommunikatör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.