Till senaste kommentaren

Era korkar på fil och mjölkpaketen

Hej,
Jag gillar verkligen era produkter. Tycker åxå om att det är mer lokalt och nära som gynnar Norrbotten. Men jag tycker att inte om era korkar, de är bra när man väl fått upp korken...
Korken är ganska svår att få upp. Har ni inget hjälpmedel som man kan ha när man ska vrida upp korken som ni kan fästa på mjölkpaketen?

Jag tycker faktiskt att riv-öppningen var bättre för då kunde man använda en sax. En sax har man alltid i köket. Jag måste alltid hämta min mans polygrip för att lyckas få upp dessa korkar 😀

Korken är bara bra vid vissa få tillfällen som när man ska ta med ett mjölkpaket från punkt A till punkt B. Men för mig sker inte detta speciellt ofta, någon gång varje år. Då kan jag lika gärna fylla över mjölken i en flaska. Fast behoven varierar för människor.
Vill bara lämna denna kommentar, i övrigt gillar jag era produkter!
M V H
Helena


Kommentarer

 • Hej Helena!

  Tack för din fråga!

  Vi på Norrmejerier tillhandahåller inte några hjälpmedel men efter en snabb sökning på internet så fann jag ett antal hjälpmedel som du kan se här. Det kan hända att din lokala butik har någon produkt som skulle fungera så hör även med dem.

  De nya förpackningarna har kvar flikarna man tidigare rev upp så vill du klippa upp dem så går det utmärkt!

  Jag hoppas att du finner det hjälpmedel du söker.

  Med vänlig hälsning
  Erika Kommunikatör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.