Det varierar lite mellan produkterna beroende på hur mycket sylt det är tillsatt men t ex för Norrmejeriers Vaniljyoghurt 2,6% Päron så ligger kalciumhalten på 104mg och 13 % av DRI.
Vad har hänt med fjällyoghurten "hjortron" fel i tillverkningsprocessen kanske. Köpte en yoghurt här omdagen och konsistensen var som filen, inte alls så krämig som den brukar vara. Nu är det Hjortron i både fil och yoghurt jag skriver om.
Tack för att du hör av dig, beklagar att du inte uppskattar vår nya karaktär på Fjällyoghurt Hjortron.
I samband med att produkten fick en ny förpackning en Tetra Rex. Har man utvecklat receptet på Fjällyoghurt hjortron. Lite information runt Fjällyoghurt, varför vi har valt att ändra hur vi tänker runt produkten.
Vår Fjällfil är helt unik i filhyllan, det är krämiga produkter helt utan aromer (precis som Fjällyoghurt) dessutom har de en frisk spritsighet som uppskattas av många konsumenter. Fjällyoghurt Hjortron har saknat den unika spritsigheten och över tid har den haft en relativt låg efterfrågan. Därför har vi nu utvecklat ett helt nytt sortiment för Fjällyoghurt som har samma tydliga karaktärsdrag som Fjällfil. Det vill säga att den både är spritsig och krämig, egenskaper som vi vet är väldigt uppskattade av de som äter Fjällfil.
Att den är tunn låter däremot som att något kan ha hänt i produktionen. Du får gärna fylla i vårt reklamationsformulär så vi kan ersätta dig för Fjällyoghurten, hoppas att du ger den en ny chans. Samt att vår kvalitéavdelning får in rätt uppgifter på produkten. https://www.norrmejerier.se/om-norrmejerier/kontakta-oss/reklamera-en-produkt
Det varierar lite mellan produkterna beroende på hur mycket sylt det är tillsatt men
t ex för Norrmejeriers Vaniljyoghurt 2,6% Päron så ligger kalciumhalten på 104mg och 13 % av DRI.
Ha en fin dag!
Tack för att du hör av dig, beklagar att du inte uppskattar vår nya karaktär på Fjällyoghurt Hjortron.
I samband med att produkten fick en ny förpackning en Tetra Rex. Har man utvecklat receptet på Fjällyoghurt hjortron. Lite information runt Fjällyoghurt, varför vi har valt att ändra hur vi tänker runt produkten.
Vår Fjällfil är helt unik i filhyllan, det är krämiga produkter helt utan aromer (precis som Fjällyoghurt) dessutom har de en frisk spritsighet som uppskattas av många konsumenter. Fjällyoghurt Hjortron har saknat den unika spritsigheten och över tid har den haft en relativt låg efterfrågan. Därför har vi nu utvecklat ett helt nytt sortiment för Fjällyoghurt som har samma tydliga karaktärsdrag som Fjällfil. Det vill säga att den både är spritsig och krämig, egenskaper som vi vet är väldigt uppskattade av de som äter Fjällfil.
Att den är tunn låter däremot som att något kan ha hänt i produktionen. Du får gärna fylla i vårt reklamationsformulär så vi kan ersätta dig för Fjällyoghurten, hoppas att du ger den en ny chans. Samt att vår kvalitéavdelning får in rätt uppgifter på produkten.
https://www.norrmejerier.se/om-norrmejerier/kontakta-oss/reklamera-en-produkt
Ha en fin dag!
Vänlig hälsning